Deurbeslag

Laat de sfeer van uw huis bepalen door prachtig deurbeslag & accessoires voor uw binnendeuren.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Deuren » Binnendeuren » Beslag Binnendeur

Deurbeslag binnendeur

Ben jij op zoek naar het beste deurbeslag voor jouw binnen- of buitendeur? Bij ons vind je deurkrukken in tientallen soorten, maten en finishes. Onze deurklinken zijn stuk voor stuk te combineren met uiteenlopende interieurstijlen, zodat er altijd een match is met jouw deur. Naast deurbeslag, bieden wijeen ruim assortiment binnen- buiten- en tuindeuren.

Deurbeslag

  • Deurkrukken
  • Deurgrepen
  • Scharnieren
  • Architraven
  • Plinten
  • Binnendeurglas
Sierlijsten

Sierlijsten

Deurkrukken

Deurkrukken

Deurgrepen

Deurgrepen

Scharnieren

Scharnieren

Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen

Loop en rolsloten

Loop- en rolsloten

Boormallen

Boormal

Taatssystemen

Taatssystemen

Hoekstukken

Hoekstukken

Neuten

Neuten

Architraven

Architraven

Plinten

Plinten

Stalen kozijn

Stalen kozijn

Glas voor binnendeuren

Binnendeurglas

Lambrisering

Lambrisering

Plafondlijsten

Plafondlijsten

Bestelwijze

Deurbeslag kunt u op aanvraag bij ons bestellen.

Levertijd: 1-3 werkdagen
*levertijd afhankelijk van tijdstip bestelling

Binnendeurbeslag

Heeft u al een keuze kunnen maken voor een deur van Skantrae? Maak uw droom dan af met bijpassend deurbeslag en hang- en sluitwerk. Het binnendeurbeslag van Skantrae is behalve functioneel en van hoge kwaliteit ook een sieraad voor uw deur. Uw deur zal bijdragen aan een fraaie woonmetamorfose. Het gekozen binnendeurbeslag maakt het geheel echt af!

Hang- en sluitwerk

Wanneer u een deur heeft uitgekozen, is het tijd om na te denken over hang- en sluitwerk. Met hang- en sluitwerk maakt u uw deur compleet. Het zorgt ervoor dat u uw deur zonder problemen kunt openen en sluiten. Ons deurbeslag en hang- en sluitwerk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het massieve beslag gebruiken we messing of roestvrij staal (RVS) als basismateriaal. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.

Schuifdeursystemen

Wilt u uw interieur een boost geven en extra ruimte in huis creëren? Denk dan eens aan een binnendeur met een schuifdeursysteem. Met een schuifdeursysteem kunt u bepaalde ruimtes naar wens van elkaar afsluiten of er juist een geheel van maken, zonder dat u hier ruimte voor hoeft in te leveren. Bij een normale binnendeur moet u rekening houden met de uitzwaai, maar niet bij schuifdeuren. Een deur met een schuifdeursysteem heeft naast een sfeervolle uitstraling dus ook een belangrijk praktisch voordeel.

Levenslange garantie

Een groot deel van ons assortiment is voorzien van een titanium coating. Op deze modellen, die herkenbaar zijn aan het Ti-logo, geven we een levenslange garantie op kleurvastheid en kras-bestendigheid. Op de overige modellen bieden wij twee jaar garantie op de constructie, bij normaal gebruik.

Brochure

Binnendeuren Brochure - Catalogus
FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk

Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio