Houthandel

Het beste hout voor al uw bouwklussen (op maat).

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Houthandel

Houthandel

Houthandel Zwanenburg B.V. is meer dan een Houthandel. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en wordt sinds 2014 door de twee broers Richard en Dennis gerund. Houthandel Zwanenburg staat bekent bij haar klanten als een groothandel in Hout & Plaatmateriaal maar  ook door onze houtzagerij. Zagen op maat is dagelijkse kost voor ons. Het uitgebreide assortiment aan hout, plaatmateriaal, houten vloeren, bevestigingsmateriaal en de ruime keuze aan binnen en buitendeuren zorgt dat wij uw probleem goed kunnen oplossen.

Uw Service-team!

Houtzagerij

Hout

Plaatmateriaal

Houten vloeren

IJzerwaren & verf

Houtproducten- en diensten.

Bij Houthandel Zwanenburg kunt u terecht voor niet alleen onze houtproducten zoals bouwhout, tuinhout of plaatmateriaal, maar ook voor onze diensten zoals de houtzagerij, maatwerk meubels en interieurbouw. Al onze producten en diensten zijn beschikbaar voor particulier én zakelijk. Heeft u een klus rondom uw huis maar geen tijd? Dan kunnen wij u helpen. Wij bieden naast onze producten namelijk ook installatieservice aan met bezorgservice.

Maatwerk

Al onze producten worden precies op maat gemaakt. Wat voor product dan ook. Een tuinhuis in een lastige hoek van uw tuin? Een afwijkende maat schutting? Geen probleem! Vele vormen en maten zijn mogelijk. Heeft u oren naar onze dienstverlening? Wij maken uw tuinhuis of veranda helemaal prefab klaar zodat u alleen nog maar de opbouw hoeft te doen.

FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk

Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio