Houthandel regio Hoofddorp

Het beste hout voor al uw bouwklussen (op maat).

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Houthandel Hoofddorp

Houthandel Hoofddorp

Bent u in de regio Hoofddorp en u zoekt een houthandel? Kom dan snel langs in Zwanenburg en bezoek Houthandel Zwanenburg B.V.

Onze houthandel is opgericht in juni 2014 door de Gebroeders Markus en is tegenwoordig een volwaardige en bekende houthandel in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer en daarbuiten.

Naast onze uitgebreide assortiment aan hout, plaatmaterialen, dak- en gevelbekleding, interieur en bevestigingsmaterialen bieden wij verschillende diensten aan zodat we onze klant optimaal kunnen helpen.

Zo hebben verschillende zaagmachines tot onze beschikking waardoor wij producten op maat kunnen aanbieden en kunnen wij op bestelling diverse andere (bouw)producten aanbieden.

Houthandel Zwanenburg streeft naar snelle levering van goede kwaliteit tegen goede prijs.

Houthandel

Bent u op zoek naar hout, plaatmateriaal, ijzerwaren of steigerhout (op maat)? Dan bent u op het juiste adres belandt.

Steigerhout

Bent u op zoek naar een prachtige steigerhout meubel voor binnen of buiten? Of wilt u een mooie vlonder maken met steigerhout? Bij ons vindt u alle bouwonderdelen hiervoor!

Plaatmateriaal

Het plaatmateriaal dat Houthandel Zwanenburg in zijn assortiment heeft is van hoogwaardige kwaliteit en bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van underlayment tot MDF en spaanplaat, wij hebben het allemaal en nog meer. Ook voor grote partijen zijn wij tot u dienst.

Houtzagerij

In onze werkplaats hebben we een aantal vaste machines ter beschikking om uw project of bouwklus in de exacte maten op te leveren. Onze houtzagerij bestaat uit verschillende precisiemachines en specialisten waardoor wij op de millimeter nauwkeurig maatwerk kunnen verrichten om aan alle wensen van de klant te voldoen.

Houten vloeren

Bent u uw oude vloer zat? En u wilt een nieuwe vloer in uw woonkamer of slaapkamer laten leggen? Van hout of laminaat? Houthandel Zwanenburg kan diverse soorten eikenhouten vloeren leveren en wanneer gewenst ook professioneel worden gelegd. Een echte massief eikenhouten vloer is een prachtige eyecatcher en geeft een warme en gezellige sfeer in huis. Niet alleen kunnen wij uw vloer leveren, maar samen met het Serviceteam leggen wij hem ook voor u.

Ijzerwaren & Verf

Naast producten als hout, plaatmateriaal, deuren en kozijnen bieden wij u ook de materialen aan die u voor het monteren daarvan nodig heeft in onze ijzerwarenwinkel. Of het nu om bevestigingsmaterialen gaat of grondverf, bij Houthandel Zwanenburg is het verkrijgbaar.

Binnen & buitendeuren

Een mooie deur is een goede binnenkomer. Wij bieden een uitgebreid assortiment binnendeuren, buitendeuren en deuraccessoires. Deze karakteristieke deuren leveren wij in diverse vormen en modellen. Een voordeur of tuindeur moet een mooie uitstraling aan uw huis geven, maar ook veiligheid bieden tegen ongewenste bezoekers. De deuren zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat.

Raam- en deurkozijnen

Voor zowel particulier als zakelijk bieden wij verschillende oplossing aan voor deur- en raamkozijnen. Bespreek uw wensen met ons Serviceteam en u krijgt z.s.m. een offerte op maat.

Meubelbouw

Ambachtelijke meubelbouw is wat ons onderscheid van de rest. Niet iedereen voelt zich thuis tussen de Zweedse meubelen. De meubels die wij kunnen leveren bestaan uit verschillende (exclusieve) materialen en worden gemaakt naar eigen ontwerp of naar die van onze klanten. Een voorbeeld is steigerhouten of eikenhouten meubels. Kom eens bij ons kijken, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Interieurbouw

Houthandel Zwanenburg interieurbouw is sinds 2014 gegroeid tot een succesvol interieurbouw bedrijf. Interieurbouw opdrachten voor zowel woningen als bedrijfspanden worden met succes afgerond. Wij spelen in op de laatste trends op interieurbouw gebied. Door slim samen te werken met de klant zijn wij met gedegen advies, klantvriendelijkheid en vakmanschap in staat uw interieurbouw in zijn geheel te verzorgen. Uw interieur wordt op maat gemaakt, waardoor u verzekerd bent van een uniek en exclusief interieur.

Winkelinrichting

Naast het assortiment interieurproducten zoals vloeren en vensterbanken heeft Houthandel Zwanenburg de eer gehad om voor verschillende bedrijven, winkels, restaurants en café’s de winkelinrichting te mogen maken en leveren. Of het nu om een wand van steigerhout gaat of een prachtige bar van eikenhout, wij kunnen het dankzij onze vakmensen allemaal.

Studiobouw

Wil je je eigen studio inrichten maar je weet niet precies wat je nodig hebt? Houthandel Zwanenburg kan u vertellen wat er allemaal nodig is om een goede geluidsstudio te bouwen en in te richten. Wij kunnen je helpen aan te geven welke aanpassingen uw ruimte nodig heeft en welke mogelijkheden er allemaal zijn om de akoestiek in uw ruimte zo goed mogelijk naar voren te laten komen.

Adres

Domineeslaan 87C
1161 BW, Zwanenburg

Telefoon

+31(0)20 – 497 4090

E-mailadres

info@houthandelzwanenburg.nl

Openingstijden

MA t/m VR 8:00 - 17:00

Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio
FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk