Interieurbouw

Wij bouwen uw droom interieur compleet op maat.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Interieurbouw

Interieurbouwers

Houthandel Zwanenburg interieurbouw is sinds 2014 gegroeid tot een succesvol interieurbouw bedrijf. Interieurbouw opdrachten voor zowel woningen als bedrijfspanden worden met succes afgerond. Wij spelen in op de laatste trends op interieurbouw gebied. Door slim samen te werken met de klant zijn wij met gedegen advies, klantvriendelijkheid en vakmanschap in staat uw interieurbouw in zijn geheel te verzorgen. Uw interieur wordt op maat gemaakt, waardoor u verzekerd bent van een uniek en exclusief interieur.

Winkelinrichting

Naast het assortiment interieurproducten zoals vloeren en vensterbanken heeft Houthandel Zwanenburg de eer gehad om voor verschillende bedrijven, winkels, restaurants en café’s de winkelinrichting te mogen maken en leveren. Of het nu om een wand van steigerhout gaat of een prachtige bar van eikenhout, wij kunnen het dankzij onze vakmensen allemaal.

Kasten op maat

Wij zijn leverancier van de kwalitatieve Skantrae maatkasten. Zoekt u een kledingkast op maat, een kast onder een schuin dak of een kleedkast met trendy schuifdeuren? Zowel de inrichting van de planken en lades als de deuren kunnen wij op maat leveren van hoge kwaliteit. Natuurlijk plaatsen wij uw kast ook netjes op locatie.

FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk

Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio