Interieurbouw

Wij bouwen uw droom interieur compleet op maat.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Interieurbouw

Interieurbouwers

Houthandel Zwanenburg interieurbouw is sinds 2014 gegroeid tot een succesvol interieurbouw bedrijf. Interieurbouw opdrachten voor zowel woningen als bedrijfspanden worden met succes afgerond. Maar wij verzorgen ook schuifdeurkasten, meubels op maat en winkelinrichting voor zowel particulieren als bedrijven. Wij spelen in op de laatste trends en wensen. Door slim samen te werken met de klant zijn wij met gedegen advies, klantvriendelijkheid en vakmanschap in staat uw maatwerk in zijn geheel te verzorgen.

Schuifdeurkasten op maat

Wij zijn leverancier van de kwalitatieve Skantrae maatkasten. Zoekt u een kledingkast op maat, een kast onder een schuin dak of een kleedkast met trendy schuifdeuren? Zowel de inrichting van de planken en lades als de deuren kunnen wij op maat leveren van hoge kwaliteit. Natuurlijk plaatsen wij uw kast ook netjes op locatie.

Meubels op maat

Bent u niet zo van de Zweedse meubels? Wij maken en leveren meubels naar wens. Daarbij gebruiken we materialen in verschillende kwaliteitsklasses. Een maatwerk meubel zoals een tv meubel, een wandmeubel of tafel kunnen wij ook voor u ontwerpen.

Winkelinrichting

Naast het assortiment interieurproducten zoals vloeren en vensterbanken heeft Houthandel Zwanenburg de eer gehad om voor verschillende bedrijven, winkels, restaurants en café’s de winkelinrichting te mogen maken en leveren. Of het nu om een wand van steigerhout gaat of een prachtige bar van eikenhout, wij kunnen het dankzij onze vakmensen allemaal.

FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk

Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio