OFFERTEFORMULIER

  Klantgegevens

  Soort klant
  ParticulierZakelijk


  Details offerteaanvraag

  *Alle klantgegevens die verzonden worden zijn beschermd en worden niet voor commerciele doeleinden gebruikt. Om uw project niet uit het oog te verliezen slaan we uw formuliergegevens na verzending wel op. Tekeningen of schetsen die meeverzonden worden blijven eigendom van de klant.

  Vraag een offerte op als u:

  Uw eigen ontwerp

  Houthandel Zwanenburg werkt graag met u samen. Heeft u al een prachtig ontwerp in schets of volledig uitgewerkt? Upload deze mee met uw offerteaanvraag zodat wij u het snel en accuraat kunnen informeren over de projecttijd en bijhorende kosten.

  Grotere oplages, grotere kortingen

  Houthandel Zwanenburg onderscheidt zich door haar no-nonsense filosofie. Heeft u meer van hetzelfde nodig, of een groter geheel aan producten? We geven u dan graag een korting. Als u meer bij ons afneemt, krijgt u daar ook meer voor terug.

  Prijsopgave

  Als zakelijke afnemer heeft u niet alleen behoefte aan extra service, maar veelal ook simpelweg aan meer producten. Grotere aantallen, of een groter totaal aan verschillende producten.

  Particulier & Zakelijk

  Houthandel Zwanenburg maakt geen onderscheidt tussen particuliere en zakelijke klanten. Heeft u een klus in of om het huis? Dan bent op het juiste adres. Maar ook voor zakelijke afnemers hebben wij een breed scala van producten en diensten.

  Maatproductie

  Voor een groot aantal producten, geldt dat wij ze ook op maat kunnen fabriceren voor u. Dit varieert van het aanbrengen van een logo, tot aan volledige kleurstellingen of productontwerpen. Informeert u hiervoor bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.

  Kwaliteit en service

  Kwaliteit en service staat bij ons op één. Dat is de reden dat wij alleen de beste materialen gebruiken, snel leveren en u meenemen in het werkproces. Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Bezoekadres
  Domineeslaan 87 C
  1161BW Zwanenburg

  Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
  Bezorgservice - gratis in de regio