Meubels op Maat

Houten meubels op maat met de beste materialen en beste kwaliteit.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Interieurbouw » Meubelbouw » Meubels op maat

Meubels op maat

Maatwerk is onze specialiteit, geen houten meubel is ons te groot of te klein. Wij leveren maatwerk houten meubels met verschillende soorten hout. Bent u op zoek naar een unieke houten kast, tafel of tv-meubel maar kunt u hem nergens vinden? Stop dan met zoeken. Met een simpele schets en maatvoering kunnen wij u passende oplossing aanbieden. Omdat wij het meeste zelf produceren zijn onze prijzen scherp. Wilt u meer informatie ontvangen of weet u al precies hoe uw meubel(s) eruit moeten zien? Bel dan met ons serviceteam of vraag een vrijblijvende offerte op via ons offerteformulier.

Soorten meubels

 • Steigerhouten meubels
 • Vurenhouten meubels
 • Eikenhouten meubels
 • Bedden en kinderbedden
 • Tuinmeubelen
 • Eettafels, salontafels, bijzettafels
 • Dressoirs
 • Winkelinrichting
 • Inbouwkasten
 • Interieur meubelen

Maatwerk houten meubels

Inspiratie

Houten meubels horeca

Meubilair restaurant

Houten loungebank

Houten zitbank

Houten kast

Kast

Houten TV Meubel

TV meubel

Kast

Houten koffietafel

Koffietafel

Steigerhouten kledingkast

Kledingkast

Houten buiten loungebank

Tuinlounge

Houten TV Meubel

TV Meubel

Houten kastenset

Kasten set

Steigerhouten BBQ

Barbeque

Werkwijze

1. Schetsfase

Ons Serviceteam zal samen met u aan tafel gaan zitten om de eerst schetsen te maken van uw gewenste houten meubel. Pas zodra alle mogelijkheden bekeken zijn zullen we een definitieve bouwplan maken en aan u presenteren.

2. Productiefase

U geeft ons Serviceteam een startsein zodra u helemaal tevreden bent over de schetsen en materiaalkeuze. Pas op uw seintje zullen we starten met het produceren van de meubel(s). Tijdens de productiefase krijgt u nog de kans om kleine aanpassingen te doen.

3. Afronding

De grote werkzaamheden zijn achter de rug dus nu kunnen we beginnen met de afrondfase. Tijdens deze fase zullen we het meubel verder afwerken met een kleur of andere bewerking. Voordat we hiermee beginnen kunt u het meubel inspecteren om kleine aanpassingen te doen.

4. Verzending

Na de laatste inspectie is uw meubel klaar om in uw huis of tuin geplaatst te worden. Indien nodig of gewenst demonteren we de meubels voor verzending maar we kunnen het ook op aanvraag professioneel bij u plaatsen & installeren.

Bestelwijze

Maatwerk houten meubels kunt u op aanvraag bij ons bestellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden in kaart te brengen.

 

HOUTEN MEUBELS MAATWERK

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar meubels voor uw woonkamer of slaapkamer. Alle houten meubels kunnen we op maat voor u maken op basis van uw wensen. U komt hiervoor speciaal in contact met ons Serviceteam. Ons serviceteam kijken of uw wensen mogelijk zijn. Daarna wordt er een offerte gepresenteerd zodat u precies weet wat uw houten meubels op maat gaan kosten. Dit is helemaal afhankelijk van de houtsoort en uitvoerbaarheid van uw design.

FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk

Houthandel Zwanenburg

 • Service en Advies geheel op maat
 • 25+ jaar interieurbouw ervaring
 • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio