Houtzagerij

Uw hout en plaatmateriaal op de millimeter nauwkeurig.

Houtzagerij

Uw hout en plaatmateriaal op de millimeter nauwkeurig.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Home » Houtzagerij

Houtzagerij

In onze werkplaats hebben we een aantal vaste machines ter beschikking om uw project of bouwklus in de exacte maten op te leveren. Onze houtzagerij bestaat uit verschillende precisiemachines en specialisten waardoor wij op de millimeter nauwkeurig maatwerk kunnen verrichten om aan alle wensen van de klant te voldoen. Bekijkt u hieronder welke mogelijkheden wij in huis hebben.

Formaatzaagmachine

Formaatzagen wordt vaak gedaan in onze houtwerkplaatsen, de meubelbouw en raamproductie. Een zeer belangrijk kenmerk van onze cirkelzaag is de geleidetafel, waarmee we precieze en verlijmbare sneden in slechts één bewerking mogelijk kunnen maken. Het is niet nodig om vervolgens de onderdelen te corrigeren of af te vlakken, en dat scheelt tijd in vergelijk met andere tafelcirkelzagen. Onze formaatzaagmachines zijn voorzien met een zwenkbaar zaagblad, verstekmeter, verstekaanslag en langsgeleider. We frezen gleuven, zagen kunststof en non-ferro metalen.

Formaatzaagmachine

Afkortzaagmachine

Onze Afkortzaagmachine is eigenlijk een compacte zaagtafel. Een verstekzaag is te gebruiken om snel en precies balken af te zagen. Ook kun je met een afkortzaagmachine verstekzagen. Daarom is deze zaagmachine uiterst goed te gebruiken voor het zagen van plinten (met een fijn zaagblad). Ons Serviceteam kan u helpen met de juiste instellingen voor al uw bouwwensen.

 

  • Afkortzagen: de primaire functie van de machine is het afkorten van balken, planken of smalle platen.
  • Verstekzagen: het schuin afzagen van een plank, balk of plint om deze in een hoek op elkaar aan te sluiten.
  • Groefzagen: het voor een gedeelte inzagen van een plank of balk met de dieptebegrenzer.
  • Metaalzagen: met het juiste zaagblad is het mogelijk om metaal (staven, buizen of kokers) door te zagen.
Afkortzaag

Vlak vandikteband

Onze vandiktebank wordt ook wel een stationaire houtbewerkingsmachine genoemd en is bedoeld voor het op dikte en breedte schaven van houten balken en planken. De machines zijn voorzien van diverse instellingen waardoor wij u uw hout naar het juiste formaat kunt schaven. Als u op zoek bent naar een zaagmachine welke ook ruw gezaagd hout glad kan maken, dan kunt u beste voor onze vlak vandiktebank kiezen.

Vlak vandikteband

Langgatboor

Onze langgatboormachine is een industriële houtbewerkingsmachine die ontworpen is om langwerpige gaten te boren voor pen-en-gatverbindingen.U kunt het hout (bijvoorbeeld een balk, deur of plank) langs de horizontaal opgestelde boormachine plaatsen en zodoende een sleuf in het hout maken. De langgatboor is uitermate geschikt voor de volgende bewerkingen:

  • Slobgaten
  • Sleufgaten
  • Pennen en groeven
Langgatboormachine

Bestelwijze

Wilt u een of meerdere zaagmachines reserveren? Vraag dan vrijblijvend een offerte op waarin alle opties besproken worden.

Hout op maat zagen

Met de houtzagerij is Houthandel Zwanenburg in staat verschillende typen hout en plaatmateriaal exact op maat te zagen. Dan doen wij voor particulier maar ook veel voor aannemers, architecten, constructeurs en groothandels. Door het leveren van maatwerk op korte termijn is Houthandel Zwanenburg dé specialist. Ervaar het zelf en plaats vandaag nog uw order.

Houtzagerij Zwanenburg, Haarlem & Amsterdam

Houthandel Zwanenburg is opgericht in juni 2014 en is tegenwoordig een volwaardige en bekende houthandel in de regio Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam en daarbuiten. Bent u op zoek naar hout, plaatmateriaal, ijzerwaren of steigerhout (op maat)? Dan bent u op het juiste adres belandt.

FSC Certificaat
Politie keurmerk Veilig Wonen
KOMO Keurmerk
SKG Keurmerk

Houthandel Zwanenburg

  • Service en Advies geheel op maat
  • 25+ jaar interieurbouw ervaring
  • Vakkundig en GRATIS bezorgd in de regio
Bezorgservice - gratis in de regio